Cel mai bun scurt metraj pe care l-ai vazut in viata ta

Nu-mi place să mă laud. Nu-mi stă în caracter. Sunt un om modest, plin de bun simț, îmi cedez locul în metrou nu doar în fața unei bătrâne cocoșate de sacoșe, ci și în fața unui cocalar mătăhălos. Nu-mi place să vorbesc despre mine, nu-mi place să folosesc verbe la persoana I. Îmi repugnă să-mi înșirui calitățile în descrieri elogioase, consider că nobil și sănătos este să las faptele să vorbească. Cum ar fi acest scurt metraj de mai jos…

În fine, cu toată modestia și discreția mea binecunoscute, vă rog să-mi permiteți să-mi laud măcar prietenii. Regizorul (Cristian Pop), actorii (Vasile Onica, Dragoș Olaru), operatorul (Tudor Platon), sunetiștii (Alexandru Popescu și Cristian Nunu), producătorul (Roxana Rădeanu) și editorul (Bogdan Orcula) sunt oamenii care care au făcut posibilă această bijuterie cinematografică, acest scurt metraj sublim, această chintesență a sâmburelui de adevăr care dospește în străfundurile stimei de sine a fiecărui ego măcinat de întrebări existențiale.

Îți spun cu mâna pe inimă: după ce vei vedea PRĂJITORUL DE PÂINE, vei putea spune și tu cu mâna pe inimă că este cel mai bun scurt metraj cu scenariul scris de mine pe care l-ai văzut în viața ta.

Unde și când poți să-l vezi? Pe 3 Decembrie, de la ora 20, în competiția festivalului de film CineMAiubit, la U.N.A.T.C. I.L. Caragiale, adică .

Vreau doar să amintesc că, lăsând la o parte dăruirea și profesionalismul cu care au lucrat cei menționați mai sus la realizarea filmului, nimic nu ar fi fost posibil fără scenariul scris de mine.

Eu am scris scenariul la filmul ăsta, da? Vă rog să rețineți această simplă remarcă…

E DE NE-RATAT!

Later edit: Vasile Onica a primit la CineMAiubit premiul pentru cea mai bună interpretare masculină, pentru rolul tânărului din Prăjitorul de pâine, film pentru care eu am scris scenariul.
Parents need to know that you will be there www.homeworkhelper.net/ when they need.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *