Te iub… nu pot eu, zice Mester!

Să-ți spun, iubito, despre #secrettweetmeet.

Nu e un brand, dar are ceva în comun cu brandingul și chiar merită să-ți povestesc. Iar astăzi… brandul meu ești tu. Așa, de Dragobete :P.

Email de la Meșterul care a fost capul răutăților. Zice că o chestie faină cu mulți bloggeri, surpriză pentru iubitele noastre, de Dragobete. Îmi spune el mai multe.

Revine. E la vestitele studiouri Tabu toată treaba – o filmare alături de cei mai romantici bloggeri din online:

Bobby Voicu – Andrei Cismaru – Alex Ciucă (Hoinaru) – Andrei “Bicky” Băicoianu – Ionuţ Bunescu – Marius “Make” Matache – Adi Zăbavă – Laurenţiu Buică – Cristi Dorombach – Bogdan Marin Alex Tunaru – Alex Cîrstea – Ştefan Murgeanu – Auraş Mihai – Sorin Grumăzescu – Claudiu Ciobanu – Adrian Ciubotaru – Cristian “Chinezu” China-Birta – Daniel Stancu – Alin “Pandutzu” Pandaru – Lucian MarinToma Nicolau – Vlad Dulea și, desigur, Meșterul – marele romantic.

Filmăm sâmbătă, pe ascuns, îți spun că am trebă, întâlniri, nu pot să-ți zic mai multe, vorbim mai târziu… Iartă-mă că te-am mințit, dar chiar am fost la muncă! Iartă-mă și pentru cât de bine am râs și am glumit cu băieții. Fără tine.

În fine, să-ți mai spun doar că toată întâmplarea a avut în comun cu brandingul strategia unei obsesionale secretomanii pe care a impus-o Mircea Meșter, de zici că era Steve Jobs înaintea lansării ultimului I-Phone. Și bine a făcut!

În fine, să-ți mai spun ce știi și tu deja: Te IUBESC!

Oameni fără de care ar fi însemnat că…nu:

Toma.

Cristina Bazavan.

Echipa Tabu (câtă răbdare au avut săracele fete să suporte gălăgia pe care am făcut-o, ba au mai și povestit cu îngăduință aventura.

Alex Trăilă (camera).

Bimus (montajul – și-i dau cuvântul Meșterului: pentru că a buchisit frame-uri, a gândit lucruri și a expus idei. Și pentru că a făcut vreo 15 versiuni finale-finale-finale. Pe cuvântul meu. Înainte de cea finală. Care a fost înainte de cea finală-finală).

Dan Teodorescu – pentru toată pasiunea și implicarea pe care le-a adus în acest mic proiect. Și mai ales pentru Cele două cuvinte! Mergeți la lansarea albumului! Neapărat! . Detalii aici

Comments

comments

7 comments on “Te iub… nu pot eu, zice Mester!

 1. -

  […] Sorin Grumăzescu Claudiu Ciobanu Adrian Ciubotaru Cristian China-Birta Daniel Stancu Alin Pandaru Robert Antonescu Toma Nicolau Vlad Dulea Mircea […]

 2. -

  Absolut geniala surpriza. Felicitari pentru coordonare si…. mersi, m-ati facut sa rad in hohote azi!

  • - Post author

   Ne bucuram ca v-a placut :) Coordonarea a functionat exact cum ziceam – ca la Apple 😀

 3. -

  […] Alex Cîrstea, Ştefan Murgeanu, Ionuţ Bunescu, Marius Matache, Adi Zăbavă, Alin Pandaru, Robert Antonescu, Laurenţiu Buică, Cristi Dorombach, Auraş Mihai, Sorin Grumăzescu, Claudiu Ciobanu, Adrian […]

 4. -

  genial, 306 views, plini de succes

 5. -

  […] Sorin Grumăzescu Claudiu Ciobanu Adrian Ciubotaru Cristian China-Birta Daniel Stancu Alin Pandaru Robert Antonescu Toma Nicolau Vlad Dulea Mircea Meşter […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *